Poštovani profesori, učenici i roditelji, želim da vas pozdravim i da se zahvalim na razumijevanju u ovoj novonastaloj situaciji. Žalim što se nisam prije obratio svima vama. U želji da promijenimo kurs naše škole koji je krenuo uzlaznom putanjom, zabilježimo dobre rezultate, ostvarimo komunikaciju sa svima vama i da vas obradujemo donoseći dobre vijesti, do sada nisam donosio takvu odluku!

Međutim sada, kada smo svi zajedno u jednoj borbi koju vodimo, želim da vam se obratim i da nam svima dam podršku da istrajemo u borbi sa nečim što ne vidimo. Ovaj vid borbe je vrlo zahtjevan. Zato vas sve molim da se pridržavate uputa ljekara i onih koji nas vode u ovom vrlo teškom vremenu za našu školu, državu i planetu Zemlju, te se svi mi nalazimo u istom položaju. Od svih nas se očekuje da budemo disciplinovani, da imamo razumijevanja i poštovanja jedni prema drugima.

Od učenika tražim da iskoriste priliku da mnogo čitaju, uče, da sarađuju sa svojim profesorima u Online nastavi i da se druže sa svojim roditeljima. Ovo je prilika da se informatički još bolje opismene i da to u budućnosti više primjenjuju.

Život u školi koja je pusta bez učeničkog žamora je vrlo ružan. Iskreno se nadam da se uskoro vidimo, da ovo što prije prevaziđemo, da se radujemo našoj budućnosti, takmičenjima u Subotici i Slovačkoj, druženjima u školi i van škole. I ma koliko ovo trajalo nemojte gubiti nadu da se posvetite svojoj budućnosti, jer stalo nam je da budete što bolji i kvalitetniji. Učite i radite što više možete i završiću sa jednom izrekom i savjetom.

UČENJE U STAROSTI JE KO PISANJE PO VODI, A UČENJE U MLADOSTI JE KAO KLESANJE U KAMENU!

Budite pozdravljeni i nadam se skorom viđenju sa svima vama.

Direktor škole

Dr sci. SALKO HUSKIĆ